Мамi

Мама...Матінка...Матуся...
Я до тебе пригорнуся
Лиш в думках...
Лиш в думках...

Я горнуся до Ісуса...
Серцем лину до Ісуса
В небеса...
В небеса...

Матінко моя рідненька,
Ластівко моя сивенька,
За усе прости,
Ти мені прости.

Час назад не повернути,
Голос твій вже не почути
Рідний,
Дорогий...

ПомилкИ повиправляти
Вже не буду змоги мати-
В вічності вже ти...
В вічності вже ти...

Найдорожча, найрідніша,
Не почую тебе більше-
Я ще ж на Землі.
Я ще ж на Землі.

Сльози лила ти за мене,
Дорога і мила нене...
Тепер плачу я...
Тепер плачу я...

Отче Вічний і Єдиний,
Ти прости Свою дитину
За усі гріхи,
За усі гріхи.

Спасе, змий усі провини,
Серце чисте дай, невинне
Й щире Ти мені,
Й щире Ти мені.

На коліна я схиляюсь
І до Тебе пригортаюсь,
Мій Господь Ісус,
Мій Господь Ісус.

Бо ніхто мене, крім Тебе,
ДовестИ не зможе в небо
В Царство осяйне,
В Царство осяйне.

Мої сльози витираєш,
Серце миром наповняєш,
Мій Господь і Бог,
Мій Господь і Бог.


Рецензии