Нажаль...

Нажаль, так в світі повелося,
В когось віднялось, а комусь далося.
І ми не правим цім законом,
Комусь палати, а комусь ікони.
Хтось плаче в горі даний час,
А хтось сміється повсякчас,
Нажаль таке воно життя,
Десь свято, комусь маяття…


Рецензии