Мами!
Та похилений сарай
Це моєї мами все її багатство
Це моєї мами світлий рай
Проте більш за все на світі турбувалась, рідна,
Чи то ситі діти брат мій, та і я
Та чи хватить грошей до получки батька
Щоб була в достатку вся її сім'я
Тут пройшло дитинство
Мрії про майбутнє
Тут учився в мами
Як добро творить
В вісімнадцять років я поїхав з дому
Щастя здобувати
Яке міг би потім
З мамою ділить
Завжди намагався буть їй гідним сином
Та не зміг їй дати все чого б хотів
Думаю, що мами - вони наші Боги
Самі щонайближчі від усіх Богів.
Свидетельство о публикации №118070804005
Валентина Малышева 3 02.02.2024 21:59 Заявить о нарушении
С уважением,
Валерий Лубенский 03.02.2024 14:24 Заявить о нарушении
Валентина Малышева 3 03.02.2024 18:04 Заявить о нарушении