Стихи на украинском

МОЇМ ВIРШАМ

I жити важко, i вмирати жаль...
Та що казать, мене рятують вiршi.
Не жду, коли часи настануть гiршi,
Коли одна залишиться печаль.

Рятуйте, же, улюбленi мої,
Вiд чорних дум, вiд хмар над головою,
Вiд мандрування стежкою кривою,
Ведiть мене iз ними у бої.

СПОГАД

Ясний ранок у лiсному борi,
Гай ще спить, ще тихо навкруги.
В небi загасають тихi зорi,
Тихi надднiпрянськi береги.

Я люблю зачарування ранку
В час, коли усе навколо спить,
Сонце ще не вийшло зi схованки,
I у небi мiсяць ще стоїть.

                2 липня 2018 р.


Рецензии