Аромат життя
Якщо не думати про нього взагалі.
Тоді нам від життя чого чекати?
Поводимось , мов діти ми малі.
Аромат життя нам не відчути,
Якщо не ставити на шальки терезів.
Якщо не думати,що діяти,як бути
Й самим життя занурювать у рів.
Аромат життя не оцінити,
Якщо його не вміти шанувать,
Якщо не думати , як же його прожити,
Щоби в любую мить не жалкувать.
Аромат життя не скуштувати,
Якщо не знать усіх його смаків.
Прожить його , але не змарнувати…
Щоб описать його-не бракло раптом слів.
01.07.2018 р.
Свидетельство о публикации №118070407493