***

Порой моё время исчисляется
ни днями и часами, а стихами.
Так жизнь оставляет
свой отпечаток на бумаге.
(Анастасия Керманн)


Не рахується
Ні днями, ні ночами
плин мого життя.
Віршами на папері
Відбиток час лишає.


Рецензии