Небо проти

Краєм безодні прямо наосліп,
Небо в долонях, молитва в вустах.
Ми наче діти, тільки дорослі,
Грались в кохання, не бачили страх.
Ніби логічно, ніби все вірно,
Крок методичний, розв"язка близька.
Щастю назустріч йшли рівномірно,
Хтось з курсу збився і ставка низька.

Приспів:
Небо проти, проти нас,
Небо проти, проти час,
Нічого не змінити,
Життя не зупинити.
Небо проти в сотий раз,
Знову дотик ніжних фраз,
Та ми тепер колишні,
З тобою надто грішні.

Так гармонійно переплітались,
Серце надійне відчуло тепло.
Душами ніжно пересікались,
Інших у світі навкруги не було.
Ніби логічно, ніби все вірно,
Крок едентичний, сюжет лиш для двох.
Разом до болю, видно, надмірно,
Хтось зробив видих на схилі епох.


Рецензии