Тунель

Не відчуваю тебе,
Не відчуваю так, як раніше.
Повсюди ти і ніде,
Просте в одночас стало складніше,
І серце б"ється рівніше.

Приспів:
Тунель, і я блукаю в ньому,
Один в полоні темноти
Шукаю шлях, де ти.
Дуель веду з самим собою,
Піднять готовий білий стяг,
Для тебе все, однак,
Не можу більше так.

Не помічаю сліди,
Не помічаю знов очевидне.
Наосліп страшно іти,
Все невідоме, все таке дивне,
Немов хвилини, нестримне.

Втратив віру, втратив надію,
Я без тебе просто не вмію,
Більше не мрію і не живу.


Рецензии