На перехрестi

Знов бачу те, що не треба,
Знов чую те, що не хочу.
Яка у тому потреба,
Коли говорять все очі.
І догорає вже осінь,
На жаль, не віриться зовсім,
Чи все ще поруч ми досі.

Приспів:
Ми удвох на перехресті,
Йдемо наосліп внікуди,
Чекаєм на диво дарма.
Мов заплутані в квесті,
Шукаєм правди повсюди,
Та ми давно – чужі люди,
Тяжіння між нами нема.

Ділю все, що розділили,
І множу те, що не можна.
Ми почуття замінили,
Душа до болі порожня.
І догорає вже осінь,
Себе зламати не взмозі,
Чи все ще поруч ми досі.


Рецензии