Уламки

Навпіл розділили світ,
Залишаючи позаду минуле.
В кожного тепер новий зліт,
Жаль, на знаки долі ми не збагнули.
День-не день і ніч-не ніч,
Не в тому річ,
Ми з тобою не туди повернули.

Приспів:
Не свої, не чужі,
Зберегти не змогли
Все, що було відверто,
Все, що серцю так близько.
Сильний біль на душі,
Різні ми береги,
Горизонтами стерто,
Почуття – річ уперта,
Та від них тільки блиски.

Безкінечний вир інтриг,
Та уламки щастя гордо по серцю.
Хто зрозумів, що сталось, хто не встиг,
Те, що було, лиш відлунням озветься.
Все обман, все білий дим,
Одна, один,
І чим далі, тим швидко все рветься.


Рецензии