Хвилi

Все іде, як іде –
То падіння, то зліт,
Поруч захід і схід,
Правда всюди й ніде.
Мрії всі, як одна,
В них назавжди лиш ти,
Посеред самоти
П"ю я знов біль до дна,
Наче келих вина.

Приспів:
Хвилі, нестримні хвилі
Життя мого,
Та я по них пливу вперед все одно.
Хвилі, складні і дивні,
Там кораблі,
Та як змінити хибний напрям мені
Під небом синім.

Все іде мимохідь
У полоні життя,
Непрості почуття,
Знали заздалегідь.
Мрії всі не про те,
Відпустити б, та як.
Попереду маяк,
Бачу світло небес,
Та не бачу тебе.


Рецензии