Пошепки

Пошепки кричить душа,
І в сльозах шукає слід.
Щастя є, та де межа,
Обійти хоч цілий світ.
І забуті всі слова,
І зневіра душить знов.
Як повірити в дива,
Повернути як любов.

Приспів:
Я намагаюсь відпустить
Те, що до болю серце крає.
Та я не в силах зупинить,
Кохання знов нестримно грає.
Лиш тільки ти, лиш ти одна,
Все, що у цьому світі треба.
Лиш тільки ти, лиш ти одна,
Моє життя, моя потреба.

Пошепки болить душа,
Не зробить без крил їй зліт.
Що хотіла, не знайшла,
Ти на захід, я не схід.
І не бачу, де вина,
І не знаю, в чому суть.
Все навколо – маячня,
Що навколо, не збагнуть.


Рецензии