Вiтер у серцi

Знов без тебе я, знов чекаю дива,
Більше не твоя, почуття як злива.
Біль минулих днів в моїх жилах л"ється,
Тінь забутих слів тихо крає серце.

Приспів:
Вітер у серці смуток навіває,
Нові акорди вголос підбирає.
Виє і свище, ніби зле цунамі,
Б"є і ламає почуття між нами.
Вітер у серці – лиш зневіри дотик,
І порожнеча селиться навпроти.
Переплітає, що було важливим,
Грані зтирає, де були щасливі.

Хто без тебе я, що мені робити,
Просто небуття, та не розлюбити.
Світ навколо зник, вголос плаче небо,
Досі день не звик до життя без тебе.


Рецензии