Вiльна

Знов пробуджується день,
Залишаючи позаду
Все, що колись між нами було.
Так багато інших тем,
І думки тепер до ладу,
Як я раніше не збагнула –
Ми з тобою – не тандем.

Приспів:
Вільна, я тепер вільна,
І на душі спокійно так,
І серце б"ється, б"ється в такт.
Вільна, просто я вільна,
Лечу у небі, наче птах,
Не чую і не бачу страх,
І далі в кожного свій шлях.

Знов співає птахом світ,
І яскраво кольорами
Переливається на волі.
І зтирає пам"ять слід,
Час лікує серця рани,
Там більш нема образ і болі
Від минулих довгих літ.


Рецензии