Я жива

Душа розправила крила,
Змогла, тебе відпустила,
Знайшла в собі сили.
І наче птаха нестримна,
Летить так гордо, так дивно,
Десь під небом синім.

Приспів:
Ти бачиш, я жива,
І всупереч тобі,
Я знов себе знайшла,
І щастя я знайду.
Ти чуєш, я є я,
Сама вже по собі.
Не доля ти моя,
Без тебе далі йду.

Любов, як сильная злива,
Легка і дуже красива,
Щоправда, мінлива.
Я не чекаю вже дива,
Лікує час, та фальшиво,
Так несправедливо.


Рецензии