Подих

Подих твій, подих мій,
Вже чужий,
Вже не вдвох, та проти волі.
Вир подій, час до дій,
Шлях до мрій,
Як завжди, через крик болі.

Приспів:
Знов віч-на-віч ми,
Та прірва між нами,
Хто кому винен,
І в чому тут суть.
Рідні обійми,
Та холод без жалю,
Де взяти сили,
Щоб все повернуть.

Хто – кому, і чому,
Не збагну,
Все навпіл, та проти волі.
Ще люблю, поверну,
І молю
Небо я через крик болі.

Ти вже не мій, я ще твоя,
Ти зрозумій, для тебе я.


Рецензии