На вiдстанi

Так треба чи ні,
Все горить у вогні,
Не загасити.
Назавжди чи ні,
Це так складно мені,
Не припустити,
Не в змозі я відпустити.

Приспів:
На відстані чужі-свої,
Забуті долею, життям зневірені.
Довірені, повірені,
Занурені в несправжні сни,
На відстані любові ми.

Я винна чи ти,
Поміж снів не пройти,
Не намагайся.
Я, може, чи ти,
Комусь треба піти,
Не сподівайся,
Минулим не спокушайся.

Я тут, ти там,
Усе віддам,
Лише повертайся.


Рецензии