Ще поряд

Між нами знову мовчання,
І в почуттях наших злива.
Нестерпно-довге чекання,
Та доля надто мінлива.
Неначе бісер, кохання,
Серед розірваних ліній.
Не вистачає бажання,
І вітру напрямки змінні,
На сонці видимі тіні.

Приспів:
І що не так,
І де шукати тої правди слід.
До тебе шлях,
Без крил зробити дуже важко зліт.
Не відчуваю тяжіння,
І так боюся падіння,
Коли здається, що весь проти світ.

Ловлю пронизливий погляд,
Біжать мурашки по шкірі.
Далеко вже, та ще поряд,
Не відпускають нас мрії.
Душі розладжене соло,
Присутній біль у цій пісні.
Коли, кому і для чого,
Всі відчуття стали прісні,
Світи глибокі та тісні.


Рецензии