Вище кохання

Знаєш, як болить душа,
Знаєш, серце як щимить,
Сумує за тобою.
Плаче, сліз не зупинить,
Наче вітром лист тремтить,
І рветься на свободу.

Приспів:
Вище кохання нічого немає,
Вище кохання і сонце не сяє.
Щире зізнання від серця до серця,
Тільки відлунням воно відіб"ється.

Чуєш, в серці почуття,
Чуєш, це його биття
Тепер лише для тебе.
Просто це не каяття,
Просто більше за життя
Мені в тобі потреба.

Люблю, любити завжди буду,
Тебе ніколи не забуду.


Рецензии