Без Бога нам н до порога
Без Бога нам ні миті, ані дня.
У кожного з нас є своя дорога,
Хоч всі ми,мов великая рідня.
Без Бога і молитви ані кроку,
Без Божой ласки нічого робить.
Без Бога не візьмем з життя уроку,
Бо милосердя Боже не спинить.
Без Бога нам нема куди подітись,
Не можем собі місця ми знайти.
До Бога нам потрібно всім молитись
Й себе у храмі божім віднайти.
Без Бога дуже важко щось казати,
Думки не сходяться у правильні ніяк.
Про все нам треба Господа благати,
Й Господь дає нам праведний той знак.
Без Бога навіть сонце не сходило,
Бо все це є у Божих лиш руках.
Бог робить все,щоб нам жилося мило
І щастя щоб жило не тільки в снах.
01.07.2018 р.
Свидетельство о публикации №118070307944