Солдате!

Солдате, коли в останній раз
Ти бачив власний дім?
Як швидко пролітає час,
Коли луна гарматів грім?

Солдате, плачеш ти ночами?
Чи думаєш «А як там мати?»
Чи не покине віра із роками,
Що марші перемог будуть лунати?

Солдате, чи тебе чекають вдома?
Чи дім стоїть серед уламків?
Твоя робота в полі бою так вагома
Під постріли нещадних танків.

Солдате, через день, чи місяць, може рік,
Ти будеш захищатись від чужих патронів.
І будем впевнені що Ти зберіг
Життя і Батьківщину для мільйонів.


Рецензии