Господь дару долю
Ми з нею всі приходимо у світ,
Та як життя складеться й що в нас буде
І скільки проживем на світі літ?
Господь дарує долю ще в утробі,
Він нею нарікає нас усіх.
Ісус за нас лежав в холоднім гробі:
За спільний наш людський життєвий гріх.
Господь дарую долю й сповіщає,
Щоб кожен кермував своїм життям.
Ніхто хай манни з неба не чекає,
Й його життя не стане так сміттям.
Господь дарує долю без украдки,
Нікому він її не жалкував.
Але ніхто з нас і не має гадки,
Яку ж бо долю нам Господь пророкував.
Господь дарує долю без упину
І хоче ,щоб щасливими були.
Він кожному голосить: « Доню!Сину!
Щодень молитви Господу моли!»
01.07.2018 р.
Свидетельство о публикации №118070204469