Пам ят Петра Дн стряна
Жінок любив і вірші,
Пішов у небуття,
Його не буде більше,
Не скаже комплімент,
Не подарує квіти,
Він в пам'яті лише,
У нашій буде жити!
Яка печаль для нас,
Згоріла знову зірка,
Що робить з нами час,
Як сумно і як гірко!..
Свидетельство о публикации №118070108275