Слово, думка да праца

Ны дають жэ ны праніка

Что такое здоровЕ? –
Га? Чево? Это добрэ
Вон урізаты водкы
Да кусьнуты селёткы! –

Ладно. Хваjно атказваш.
А куда підэ солька?
А пыкучэ баjструцькэ?
Ны попалыть усё в вас? –

Нікак-да! А ні сколькі зь.
Я чувак шэ бо тоj, мо.
Я факір, шо огонь мог
Цылухом да j ву горл. –

Продолжаjтэ ж застольля.
А я тут чытну щось щэ.
Аюр-Веда бо шо ж нам
Прамо дасьць ля Гунар.

Есця в нас темпераменты.
А псіхологы j знають jіх.
Асаблів  – псіхіА3,
Шо j давлень правераюць.

Ну, от скіля у Ёга,
Да шэ прам почті Агні,
Гых, агрэсія зь ажны?
Бісуна ж во зныважыф!

А хто юмор памае.
Шо, Чытьвёрка чы Рачык?
Да j Восьмёрка Ігорка
Всэ паjмёт гонды в Васьк.

Вот мы слухаем Юльку зь:
Вся в штанах! Ф чорныj блузцы.
Но... она! Агні-шватха вш!
Кабалісціку вам в морд.

Кажэ, ну, шо тут раптом
Мні узнаць вашы кармы, х.
А сама j ны j влыбнэцьця!
Хто ж-то гэ у в мынэ?

Ну, ныек ны 3настка.
Ны j с Сатурном. Бо как жэ
Чырыз 8 рік кажныj
Можэ в іх воплощаца.

200 рік спыть Там кажон!
Одымаj од свэj даты –
І ты во, вжэ j в понятьті:
Ты жэ крав жыда кров.

От чому j ныздоров.

Так от, наjдь но ведьмарку сь –
І гаж знахаром станыш.
Ну, j коj-шо, трэ прызнатысь,
В Жуль таксамо е в пазусы.

Нумерологы разны
Бо бувають саправды.
Нет шоп вам росказаты,
Ек сознаньне б по Саі.

...ібо вот: хтося ж звоныть
На 3 стороны в мошок
...ну, рысунок не наш вуж


Рецензии