Д. С. Ч. 669 Сахарок - вприкладку...

                Почти  народное.
Сахарок   -  вприкладку.
             Сухарек   -  вприглядку.
Говорок   -  вприглушку.
             Шепоток   -  вприслушку.
Сахарок   -  вприкуску.
             Холодок   -  за  блузку.
Запашок   -  впринюшку.
             Ветерок   -  под  юбку.
Перегляд  -  в  прищурку.
             Перехват  -  вприщупку.
                До  1968


Рецензии