Камино

...толкова гола в поезията -
любов, скръб и самота, жажда.
Животът ми - камино - лятото в бяло
                зимата в черно,
камино -в цвета на изгрева и залеза,
камино - модел за битие...
      разголвам себе си,
      разказвам се без свян,
      към себе си вървя и
          с елегантна дързост,
      към жеста и шепота -

да търся спасение
в СЛОВОТО,
     Боже...


Рецензии