Земляки
Шмат чаго паміж намі агульнага...
Мы з табой на аднолькавай хвалі.
Вечарамі ад жартаў утульна нам.
Калі зараз дарослымі сталі...
Ганарымся адною Радзімаю,
Нездарма землякамі назвалі...
Калі бацькавай мовай адзінаю,
Мы з маленства з табой размаўлялі.
* * *
Колькі часу за шчасцем па свеце,
У адзіноце душа блукала...
Па якой невядомай прыкмеце,
Гэта шчасце яна адшукала...
июнь 2018
Свидетельство о публикации №118062408524
Пусть это майское утро радует Вас!
Анна Будзько 27.05.2021 07:15 Заявить о нарушении