Ми

На фоні усього бедламу, твоє божевільне серце,
Проходячи через злами, дивиться у люстерце
На себе - розбите, понівечене, та все таки непокорене.
Воно розливається ливнем (чи ні?) по полю зораному.

На фоні тої катавасії, твої неохайні губи
Малюють мені іпостасі янголів з мідними трубами,
Котрі все шукають постійності, чужими світами літаючи.
А я все малюю настінно ті малюнки, не пробачаючи

Себе, за гріхи неправедні. Тебе - за кохане серце.
Посип мене закривавлену пудами солі і перцю.
А потім візьми під руки, і проведи до сходу.
Де залізниця стукає - мої неспокійні води

Знов розіллються увсібіч, знов заховають трави.
Лиш ми із тобою пліч-о-пліч знайдемо переправу.

11.06.2018


Рецензии