Птахи

Малюй птахів на моїх вікнах,
Додай їх крилам всіх відтінків.
Щоб споглядала їх з світанку,
І аж до місяця серпанку.
Як впаде тіло від незмоги,
І втратять силу мої ноги,
Душа ввійде в оцих птахів,
Злітатиме аж до дахів.
О, ні! Летітиме ще вище,
В край, де не видно земне днище,
Де люди - цяточки на карті,
Уваги Божої не варті.
Якщо побачиш вікна голі-
То не хвилюйся, я на волі.
Малюй птахів, малюй багато,
Я ж там тебе буду чекати.
Щоб разом до зірок летіти
Співати дзвінко, наче діти.
А поки, милий, не сумуй,
Я буду в клітці свого тіла.
Ти домалюй останній штрих,
А, там, за ним - я полетіла.


Рецензии