текст з тобою

текст, в якому є трохи тебе
важчий за інші

закінчились всі олівці
безкордонні речення
наче дозрілі фрукти
міцно тримати в руці

***

текст, в якому є трохи тебе
значно важчий за інші
носити з собою у кармані
наче мапу

міцно
тримати за руку
проголосуючи гучно
про себе
кожне записане слово

текст
на якому закінчились всі олівці
все ще вологий від дивного поту
яким змащують думки мої руки

безкордонні і щирі
насичені кольором букви
куштувати речення
наче дозрілі фрукти

досліджувати нові сполуки
немов крафтові йогурти


Рецензии