У кожного поета - свiй читач
У кожного поета – свій читач.
Цікаво з ним про вірші говорити,
і він завжди захоплений слухач.
З ним легше і поезію любити.
У кожного поета – свій читач,
а як щастить, то і своя читачка.
Читаєш їй і чуєш вдячний плач.
І вдався вірш, коли читачка плаче.
І всі вони: читачки й читачі –
усміхнені, заплакані, та щирі, –
до розуміння творчості ключі,
і живить вірші їхня щира віра...
Свидетельство о публикации №118062001471
Спасибо, за тепло ваших стихов!
Наталья Бурлай 21.06.2018 22:36 Заявить о нарушении