В пошуках iстини...
Солоне море.
Може то плач землі?
***
Небо безкрає...
Земля неосяжна...
За метри чому проливається кров?
***
Затверділе серце.
Затвердлі гори.
То земні горе й жалі?
***
Земля пустеля.
Душа пустеля.
Як зберігається в серці любов?
2018р.
Свидетельство о публикации №118061800667