Про лишнi рослини у вашому Life

Красиво так в ночі на зорі
Дивитись, й в пам'яті літати
Коли душа твоя прозора
Ти  є  щасливий... Маєш знати..
А всі проблеми - то копійки
Життя все вирішить за нас
Любіть усіх, любіть настільки
Щоб новим був той кожен раз
Любили ніби вперше якось
І ніби перший раз ті губи
Коли ту саму чесну пакість
Робили ви, а все в Ютюбі
Й коли та тиша ріже вуха
Тягне до тих...своїх людей
Й якщо в душі вже завіруха
Політь той лишній ваш пірей


Рецензии