Не так злii ворiженьки
Як добрії люди
Обкрадають свою Неньку
І нещадно гублять.
Курять рідній фіміам,
Ллють святі єлеї:
Ноги ловлять у капкан
Та кров точать з неї.
Хоч до рани приклади -
Так її віншують,
А від горя й до біди
Її провокують.
Вже пора добро і зло
Нам розпізнавати,
Взяти в руки гарний лом
Й вибить зло із хати!
28. 05. 2018р., Рожни.
Свидетельство о публикации №118061508108