Ти, яка не хотiла любити нiкого нiколи
і позаздрила всім, хто з любов'ю зустрівся на мить,
ти, яка запустила життя по холодному колу,
де немає любові і серце тому не болить,
не засуджуй закоханих і не засуджуй коханих,
не дивися із осудом подругам в очі сумні,
бо для тебе любов – це чуже, незнайоме, незнане,
і кохання ні разу не бачила ти уві сні.
Не суди, та не будеш судимою – вічно і просто,
а прожити вдається далеко не кожному так.
Не кохай, та не будеш кохана – суворая проза,
і, хоча не біблейська, та істинна, зла і проста.
Свидетельство о публикации №118061507802
Не кажите, бо це не е правдою.
Адже рiзне кохання трапляється
Нерозділене теж відбувається.
Але серце холодне не знає
від чого воно відмовляється
і дівчина не вибирає
Чи серце її закохається.
Це дуже ліричний і гарний вірш.
Вера Хорешман 01.07.2018 20:31 Заявить о нарушении