САЛО в Шоколадi!!

Тиха украiнская нiч,
Но сало трэба «пэрэпрятать»,
Доки нiхто нэ бачэ в вiч,
I нэ почав бэз мэнэ хряцать!
Ото ж, сховаю, бо пэче-
Можуть вiдразу вiдiбрати,
Я маю рацiю, алэ
I ще вiзьмуть, та i посадять!
Його дарма я нахапав,
Надьоргав з пазух у народу,
Алэ ж, про цэ нiхто нэ знав,
В мэнэ його цiла пiдвода!
Я загорну всэ в шоколад,
Шоби нiхто нэ здогодався,
Нэхай купують, мiй розклад-
Шоб на Мальдiвах я купався!
Бо я, е iзбранний -  нэ тролль,
Алэ готуюсь – можэ драпать,
Хоч – шоколадний я король,
Но сало трэба «пэрэпрятать»!


Рецензии