Ти права - нам потрiбен дощ

Ти права – нам потрібен дощ.
Дощ – як друг, хоч на мить, та вірний.
Не ранковий, а той – вечірній,
той – коханець калюжних площ.

Ти права – нам потрібен грім,
той – небесний щасливий постріл.
той – дощу несвятий апостол,
і дощу так безгрішно з ним.

Грому мріється, і дощу.
Ще й і блискавки для забави.
Дощ на блискавку має право,
щоб проллятися досхочу...


Рецензии