Шляхи життя

Лише півгодини тривала негода:
Страшна була злива та ще й буревій.
Жахливих гостинців бурхливий напій
Отримали ми цього дня від природи:

Її не збагнути, від неї залежні.
Ховає і радість, і гнів почуттів,
Наповнює  кошик нових  відчуттів,
Щоб  знову  по  повній  віддати належно.

А ми тільки маємо все споглядати:
Шукаємо  сенс  у житті  і мету.
В халепу потрапити можна ще ту!
Та прагнемо знову ми все пізнавати,
Шляхами йдучи,поступово зростати.

13.06.2018


Рецензии