Я залишу тобi любов

                М.

Я залишу тобі любов.
Я любов лише і залишу.
Ти відчуєш її у віршах...
І захочеш читати знов.

Про зізнання мої палкі.
І про першу – цнотливу – зустріч.
І про те, як зневіра мучить.
Що обійми біди цупкі.

Я залишу любов тобі.
Ту – останню... Ту – неможливу...
...Пригадай, як чекали зливу,
і любов спасе у журбі.


Рецензии
My pleasure! :)
С удовольствием читаю ваши стихи. Очень пронзительные.

Эльфф   23.06.2018 16:44     Заявить о нарушении
Хорошо, честно, спасибо

Миклош Форма   23.06.2018 08:02   Заявить о нарушении