Народний коньяк
що винайшов простий народ,
ти серце збуджуєш добряче
напередодні всіх нагод.
Багаті п’ють напій вірменський,
а ми народний п;єм коньяк,
у будь-якому місті енськім
не розстаються з ним ніяк.
Ми беремо в похід з собою
отой триклятий самогон.
Цьому славетному напою
нема ніяких перепон.
Свидетельство о публикации №118061304735
вестимо !
Фил
Тарас Филинов 18.02.2019 09:05 Заявить о нарушении
Юрий Ош 20.02.2019 13:22 Заявить о нарушении