Гьуьрмет чlехи куьмек я

Фендигар ви к1урарик къвез хьайитlа,
Ажузвал туш, бахтсузвал я, гьайифмир.
Ви тарифиз, мад минетиз хьайитlа,
Кьахц1урда вун, куьмек жуван теклифмир.

Вун сад авач михьивилиз къаних тир.
Гьар къилихдиз асул, метлеб герек я.
Кесибариз,етимариз дарих тир,
Ви ачух гъил, гьуьрмет чlехи куьмек я.


Рецензии