Дощик

Шепоче дощик за вікном,
Вишневу гілочку гойдає,
То задрімає тихим сном,
То сумно пісню заспіває.
А то - горохом торохтить,
Чи ніби-то крізьь сито сіє.
Він нас чарує кожну мить,
І душі, і серця нам гріє

Дождик
Лепечет дождик за окном,
Легонько веточку качает.
То дремлет тихим легким сном,
То грустно песню напевает.
А то - горохом торохтит
Или сквозь сито робко сеет.
Хоть холод от него сквозит,
Но души и сердца он греет.


Рецензии