Дёрт вакъти

Перделерден назик тавуш яйнатма
Зылцын ярыкъ исингенде саныма,
Къапиямны назик кююн ойнатма
Бармакъларым узатыла жаныма.

Къышгъы сувукъ - яйны  йылы шавласы,
Дёрт вакъти бар алгъасавлу оьтеген.
Гьар-бир сёзюм гьашыкъ сесни къавгъасы,
Сююв отну учгъунларын себеген.

Язбаш бизге сююв сесни янгырта,
Чечек ачма тереклерде бюрлене.
Гюз етишсе языкъсынмай къайгъыртма,
Гёзьяш тамчы юрегиме тюрлене.


Рецензии