Вбитому на вiйнi
Вірш до тебе, тиждень як вбитому
і разшматованому на запіклі шматки,
щоб сказати до тебе у очі,
Той правди, за яку ти себе спорошив
і у землю поклав
бути не може.
Не було її серед твоїх та чужих.
Не було її і немає.
Не твоїми очами зоряний світ,
горить, палає, з обох сторін,
і не моїми.
Живі,
за яких ти у порох пішов, поклавшись життям,
живі.
Вони бавяться, п`ють та як смерди їдять,
і гімни про тебе і твоїх ворогів,
над твоїй і чужинский могилі,
на радощах серця, складають.
Свидетельство о публикации №118061100634