Панахида

А що казать ? Нема вже з нами Віті
Лиш моторошний смуток серце огорта
Ось в цьому залі зараз повно квітів
Але його живим посеред нас уже нема

Не буде більше посмішка його яскрава
Світити на зібранні поміж всіх людей
Вона ж була смиренна ,тиха і ласкава
Втішала рідних та і друзів повсякдень

А ось тепер його нема.І вже Святі Обійстя
Йому відкрили двері для усіх його чеснот
Він вже у Вічнім , Богом створеному місті
Де нема смутку . Лише є місце для щедрот

Якими Батько наш Небесний кожного одарить
Коли спроможні будемо ми туди самі дійти
За вірність Він усіх дітей Своїх похвалить
І по правицю сісти дасть їм . Та і одягти

Нові одежі світлі, такі чисті ,гарні
Небесної, Святої , праведної красоти 
І Вічно  пісні чути Ангелів надхмарні
Що славлять Велич Сина Бога чесноти

Там оселився Вітя вже . А його тіло
Воно між нами . Що би нам дати час
З ним попрощатися.Душа вже відлетіла
В Оселі вічні й там чекає на всіх нас

Сумуємо дуже ми.І плачемо по нім щоденно
Немає брата й чоловіка з нами повскчас
Він світ покинув несподівано,буденно
Та знаємо що Іісус розділить смуток наш               


Рецензии