Правосуддя долi

Своє  правосуддя  у долі:
Її  не  обійдеш ніяк.
Зібравши всі залишки волі,
Продовжити жити, а як?

Як  жити  навчитись, без тебе?!!!
Шістнадцять  в  печалі  років.
Та  все  ж  намагатися  треба
До  співу  всміхнутись птахів.

Своє  правосуддя  у долі:
Привітна  вона  не завжди.
Блукаючи  довго у полі,
Якщо  поталанить – знайди!

Для цього так вдача потрібна,
Любов  до  життя  і  запал.
Порядно поводитись, гідно.
Гасити  емоцій  розпал.

Звернутися  хочу  до  Бога,
Як долю страшну обійти.
Щоб світла стелилась дорога
У пошуках сенсу, мети!

11.06.2018


Рецензии