Р чка невеличка

Впадає  ця  річка  у море.
Охоча  вона  до  злиття.
Наповнена,в щасті і горі.
Таке, мабуть, має життя.

А море – воно  величаве!
У водах своїх  крижаних
Розтопить журбу і печалі.
Зігріється сонцем у них.

Де ж річка,була невеличка?
Пірнаючи в хвилі,біжить.
І миле її,гарне личко.
У щастя порине на мить.

11.06.2018




Рецензии