Свадьба мярака
(Мяъли)
Ккебгъра сумчир чавши,
гьяракат апІинай
йишвар дисуз, йишвар дисуз!
Хялар шулами уч
фурслуди
устлихъ деуз, устлихъ деуз!
ПРИПЕВ:
Ашкьар, нашдичва,
ичв даф, саз чюнграр хьади?
Шубар, гьап1рачва
зар кайи келягъйир алди?
кол.:
Абйир бабарин шадвалари,
дуфнайи хяларин улари,
гьенгар йивури а мукьмарин!
Ахсрарин гъармйирин
т1яаьм жандиъ т1ап1ай
ялхъвнар ап1уз, ялхъвнар ап1уз!
Хил-хилиъ швушвна жам
ширинди
гъюра йирц1уз, гъюра йирц1уз!
Нурар–Шубариин
баяр, гьяйран йихьай
учвуз ктагъуз, учвуз ктагъуз!
Чру гвач1индин Ригъдихь
хядарси
завуъ уч1вуз, завуъ учвуз!
СВАДЬБА
(Подстрочник)
Начинает свадьбу распорядитель
Поспешите
Занимать места, занимать места!
Гости собирается ещё
Горделиво
За стульями чтоб садится, чтоб садится!
Припев:
Ашуги, вы где
С бубнами и гитарами?
Девушки делаете что
С газовыми платками с золотой струной?
Родителей Радостями,
Пришедших гостей Глазами
Наигрывают напевы Музыки.
От зари угащениями
Насыщайтесь вкусами
Чтоб танцевать, чтоб танцевать!
Руку в руке невеста и жених
Приятно
Идут растаять, идут растаять!
На сияющих девчат,
Юноши, любуйтесь
Кого вам избрать, кого вам избрать!
Перед Солнышко зелёного утра
Как звёзды
В небо войти, в небо войти!
Свидетельство о публикации №118061103435
Как это чудесно!
Татьяна Кисс 07.10.2018 20:57 Заявить о нарушении
Иногда приходится, по заказу, выдумывать и текст и мотив музыки...
Рашид Азизов 2 09.10.2018 20:29 Заявить о нарушении