Май

Нотамi чаромхi i язмiну
Заквiтнеў, запах чароўны май.
Увышыню галле свае ускiнуў
Векавы, пазелянелы гай.

Паліліся звонка птушак спевы
I чуваць, ўжо, конiкаў у траве,
І гамоняць між сабою дрэвы...
Усё навокал радае вясне!


Рецензии