По-пы и Мы

А нас учать,знову жити товстії попи
Та вони нас називають, то що грішні ми
Як будем до них ходити, попадемо в рай
Та до них я не піду, хай його не Хай

Не піду вінчатись в церкву, не піду я в загс
Бо мене спасає мозок, хай спасе і вас
Час не трачу, на все це, на морі по лежу
Як кохати, не по датам, я весь час люблю

Ой як часто, від них чуєм, на все воля боже
Ой як знову ,знову бреше хитра твоя рожа
Я не хочу як помру,щоби відспівали
Та як по ховають в землю, хрест мені поклали

Як шо тіло, помер моє, то дуже не плачте
Але як жаль, дуже візьме, емоцій не прячте
Не трагедія як мруть, як мруть тіла наші
В іншім світі, може потім, візьмем життя краще

Памятаємо, як били, щоб робили люди
Та рабами називали, краще життя буде
Обіцяли на тім світі, будем Добре жити
А на цім, рабами бути, та на них робити

Кожен рік, просять не їсти, та пости тримати
Та без сексу, ще стриматись, аби в гріх не впасти
Но а бідні, люди вірять, бояться гнівити
В страху своїм,перед богом,важко Дуже жити

Знову чуємо прийде,скоро кінець світа
Знову брешуть, страшать нарід, попівська еліта
Скільки можна нас в страху, за дурнів тримати
Починайте, нас панове, вже тай шанувати

Їдуть, їдуть, іномарки, а в них товсті попи
Та везуть , великі Дуже викохані жопи
Бо дурні, несемо люди, до них свої гроші
У них капці тай заморські, а у нас калоші
Подивитися попадя, яка в нас пиката
Була мишка, тай худенька, тепер товста дама
Від смачного,без роботи,з попом живуть в раю
Сміх тай годі,кому вірим, я вас всіх благаю


Рецензии